Hello 2021!

Itt az ideje, hogy ismét billentyűzetet ragadjak, és újra megtöltsem bejegyzésekkel a kis blogomat! Először tehát boldog új évet kívánok Mindenkinek! Lassan másfél éve, hogy utoljára posztoltam, és régóta terveztem már, hogy előrukkolok néhány nem kerámiás témával, mert azért kerámia nélkül is van (művész)élet, csak éppen mindig akadt valami fontosabb teendőm...Mostanáig! Végre visszatértem, egyelőre még csak írásban, nemsokára azonban a gyakorlatban is. Lássuk akkor először, mire is elég az év eleji motiváció!

    Olvasni szerencsére volt időm a gyerkőc mellett, és két olvasmányélményemet szeretném majd megosztani itt a blogon. Születtek már könyvajánló bejegyzések kerámia témában, és szeretném is még folytatni, a folytatás viszont művészet témában lesz először. Az egyik ajánló a világ egyik leghíresebb alkotójának regényes életrajzáról lesz (nem árulom még el, kiről van szó ;)), a másik pedig egy általam kedvelt külföldi grafikus nő legújabb könyvéről. Miért ezekről? A bejegyzésekben majd azt is elárulom. ;)     Lesz még szó a karácsonyi képeslapjaim történetéről, fazekaskiállításról, a műhelyem felújításáról és berendezéséről, szeretnék a hazai porcelángyárakról is írni, és nagyon remélem, hogy mire ezekkel végzek, addigra már újra a korong mellet fogok ülni, és hosszú kihagyás után ismét kerámiás bejegyzés születhet! Nagyon várom ezt az évet, sokakkal ellentétben én éppen "kiszabadulni" készülök, leginkább szellemi értelemben, rengeteg ötlet és terv gyűlt fel bennem az elmúlt lassan 2 évben, alig várom, hogy elkezdjem megvalósítani. 

    A facebook-on azért láttam, hogy időközben többen kedvelték az oldalt, a hiányzó aktivitás ellenére is, remélem nem fognak csalódni. Jöjjön tehát 2021, és a vágyak megvalósítása! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések